Episodi i plotë, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show

  Shikime 1,234,468

Top Channel Albania

6 muaj më parë

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca
Kapitenë: Florjan Binaj dhe Irgen ÇelaIrgen Çela
Të ftuar: Ardian Bujupi, Finem, Klodiana Shala, Arta Nitaj, Arlinda Dudaj, Adriana Matoshi
Këngëtare: Fifi
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ALmores Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#ShikokushLUAN#LuanaVjollca#TopChannel

Komente
Elvana Gjata - Mos u ngut
2:58
Elvana Gjata
Shikime 4,8 mln
Mr Bean on the Town! | Full Episodes | Classic Mr Bean
1:55:48
Shiko kush LUAN, 20 Janar 2018, Entertainment show
1:50:43
Top Channel Albania
Shikime 464 mijë
Elvana Gjata - Mos u ngut
2:58
Elvana Gjata
Shikime 4,8 mln
Ekskluzive: Ana dhe Atdheu sërish bashkë!
12:14
Bugworkout Gym Training #shorts
0:11
Bugworkout Sport in Russia
Shikime 3,2 mln
Mucize Doktor 61. Bölüm
2:3:31
Mucize Doktor
Shikime 505 mijë
IF I LAUGH, I GET CANCELLED
16:51
JJ Olatunji
Shikime 6 mln