Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 27 Shkurt 2021

  Shikime 364,441

Top Channel Albania

Muaj më parë

Dua të të bëj të lumtur nën autorësi dhe moderim të Arbana Osmani, programi më emocionues në Top Channel. Çdo të shtunë në prime time në ekranin e "Top Channel" histori me tematika të ndryshme nga njëra-tjetra ku përfshihen: konflikti, dashuria, frymëzimi dhe situatat gazmore. Programi i cili sjellë çdo javë histori frymëzimi, të njerëzve që ia kanë dalë edhe kur e kanë pasur fatin kundër; nëna të vetme; njerëz me aftësi ndryshe, që luftojnë kundër pamundësive të tyre fizike; familje që kanë dalë nga tragjeditë, duke ia nisur nga e para; fëmijë të mbetur në udhëkryq që kanë gjetur të vetëm rrugën e duhur; njerëz që kanë prekur skamjen pa humbur dinjitetin; ata që vuajnë nga sëmundje të rënda e që megjithatë luftojnë për një ditë më shumë... “Dua të të bëj të lumtur” sjell historitë e tyre, për t’iu treguar që nuk janë vetëm dhe që të gjithë bashkë mund t’ia dalim.
Web:duatetebejtelumtur.top-channel.tv/
Facebook: tch.duatetebejtelumtur/
Instagram: duatetebejtelumtur_topchannel
Për më shumë vizitoni: top-channel.tv/
Subscribe to "Top Channel" on ALmores Channel for NEWS and TV
Shows HERE: bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: bit.ly/2TJndeH
#DuaTeTeBejTeLumtur#TopChannel

Komente
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 6 Mars 2021
2:14:20
Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm 2. Fragmanı
0:55
Doğduğun Ev Kaderindir
Shikime 2,5 mln
Rina - Bad Rosita (prd.Çelik Lipa)
3:50
AlphapopOriginal
Shikime 5 mln
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 20 Shkurt 2021
1:42:13
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 13 Shkurt 2021
2:22:27
Episodi i plotë - Dua të të bëj të lumtur, 6 Shkurt 2021
2:43:28
Doğduğun Ev Kaderindir 38. Bölüm 2. Fragmanı
0:55
Doğduğun Ev Kaderindir
Shikime 2,5 mln
Rina - Bad Rosita (prd.Çelik Lipa)
3:50
AlphapopOriginal
Shikime 5 mln
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 190. Bölüm Fragmanı
1:04
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Shikime 2,9 mln
Well This Was Very Weird (Juan Edition)
13:11
JJ Olatunji
Shikime 2,8 mln
VY QWAINT IS BALD After Losing Wheel of Dare
21:48
OUR WIVES SAID WHAT? | OT 25
26:52
Dude Perfect
Shikime 11 mln
Sadakatsiz 26. Bölüm Fragmanı
0:46
Sadakatsiz
Shikime 2,6 mln