Shkencë dhe teknologji
Amazing Tik Tok Glow Up Transformations
9:13
Shikime 1,8 mln   Ditë më parë
Why does nobody buy LG Smartphones?
14:00
Shikime 1,4 mln   2 ditë më parë
STRANDED AT SEA FOR 24 HOURS!!
8:54
Shikime 2,2 mln   4 ditë më parë
Customizing a Rubik's Cube
15:10
Shikime 6 mln   27 ditë më parë