Bledi laço
Kenge Moj - Edi Furra - Kolazh Gjakove | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
9:58
Shikime 5 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Gezim Nika - Kolazh Tropoje | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
12:54
Shikime 24 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
KENGE MOJ - Nata e Malësisë së Gjakovës - 4 Maj 2021 - Show - Vizion Plus
1:27:19
Shikime 76 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Fatmira Breçani - Kolazh Tropoje | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
7:23
Shikime 20 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Festina Mejzini - Kolazh Gjakove | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
8:18
Shikime 1,9 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Aranit Hoxha - Kolazh Gjakove | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
8:12
Shikime 8 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Gezim Nika & Fatmira Brecani - Kolazh Tropoje | Nata e Malësisë së Gjakovës -Vizion Plus
3:27
Shikime 14 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Barbana Dini - Kolazh Tropoje | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
6:11
Shikime 6 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Vojsava Alia - Kolazh kolonjar | Nata Kolonjare - Vizion Plus
7:26
Shikime 87 mijë 7 ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
100 vjet muzike: Alban Skenderaj - "Era"
3:18
Shikime 160 mijë 8 vjet më parë
Nata 2-te LIVE nga Teatri i RTVKLAN ne TVKLAN & KLANHD. Nje program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledi Laco.
Mbrëmje Gala - Classic Boys - Belle
4:47
Shikime 3,6 mijë 7 vjet më parë
Facebook: tvklan Spektakel muzikor nga Pandi Laco, Bledi Laco dhe Adi Hila, cdo te shtune 21:00 ne ...
KENGE MOJ - Nata Kolonjare - 27 Prill 2021 - Show - Vizion Plus
1:25:14
Shikime 141 mijë 7 ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Kenge Moj - Ervin Bushati - Kolazh Gjakove | Nata e Malësisë së Gjakovës - Vizion Plus
7:48
Shikime 3,7 mijë Ditë më parë
Treshja tashme e njohur Pandi Laço, Bledi Laço dhe Adrian Hila, nen drejtimin e kengetares dhe moderatores se njohur Klea ...
Musical Musiklan - We are the champions - Inisi & Uendi & Genti & Mishela
2:32
Shikime 530 7 vjet më parë
Facebook: tvklan Spektakel muzikor nga Pandi Laco, Bledi Laco dhe Adi Hila, cdo te shtune 21:00 ne ...
100 VJET MUZIKE: Hektor Gjurgjali - "Paraja"
1:49
Shikime 15 mijë 8 vjet më parë
Nata 2-te LIVE nga Teatri i RTVKLAN ne TVKLAN & KLANHD. Nje program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledi Laco.
Musical Musiklan - Under pressure - Inisi & Uendi
3:27
Shikime 1,5 mijë 7 vjet më parë
Facebook: tvklan Spektakel muzikor nga Pandi Laco, Bledi Laco dhe Adi Hila, cdo te shtune 21:00 ne ...
Mbrëmje Gala - Inis Neziri - I will always love you
4:37
Shikime 72 mijë 7 vjet më parë
Facebook: tvklan Spektakel muzikor nga Pandi Laco, Bledi Laco dhe Adi Hila, cdo te shtune 21:00 ne ...
Mbrëmje Gala - Juliana Pasha & Olta Boka & Lejsi Tola - Daddy Cool
3:59
Shikime 19 mijë 7 vjet më parë
Facebook: tvklan Spektakel muzikor nga Pandi Laco, Bledi Laco dhe Adi Hila, cdo te shtune 21:00 ne ...
100 VJET MUZIKE: Hektor Gjurgjali - "Enderr"
2:00
Shikime 54 mijë 8 vjet më parë
Nata 2-te LIVE nga Teatri i RTVKLAN ne TVKLAN & KLANHD. Nje program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledi Laco.
Musical Musiklan - Nata "Romeo & Juliet" (14 dhjetor 2013)
1:35:55
Shikime 16 mijë 7 vjet më parë
Facebook: tvklan Spektakel muzikor nga Pandi Laco, Bledi Laco dhe Adi Hila, cdo te shtune 21:00 ne ...
Faqja Tjeter